Retur produse

Retur produse

Pentru a returna produse va rugam sa urmati pasii de mai jos:
 

  • 1. Cititi termenii si conditiile in care se pot returna produsele.
  • 2. Contactati-ne pe email.
  • 3. Daca ati primit confirmarea ca indepliniti conditiile de retur va rugam sa trimiti produsele prin intermediul unei firme de curierat la adresa indicata in raspuns.
  • 4. Primiti suma de returnat în contul mentionat in e-mailul de retur, în termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ne-ati anunțat returul, prin e-mail.
  • 5. Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate veti fi contactat/a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri.

IMPORTANT – Politica de returnare a banilor este valabilă doar pentru produsele achiziționate online !


Termeni si conditii
 

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de client. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii Joinedbyfire.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. Joinedbyfire.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care Joinedbyfire.ro nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta). Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

De retinut!

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a refuza returul. 

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

E-mail de retur:

Nume:

Prenume:

Telefon:

Nr. Factura/Comanda:

Denumire produs:

Data livrarii:

Judet:

Localitate:

Adresa de preluare:

Banca:

Cont bancar: