Despre noi

Despre noi

„Joined by Fire Studios” inseamna Andreea Badragan si Florin Chiuta, o ceramista și un metalist. Lutul devine ceramica abia dupa ce trece prin incandescenta adusa de foc, iar metalul se lasa modelat tot sub flacara. Suntem, iata, uniti de foc. 

Indiferent care ne sunt specializarile de baza, lucram impreuna atat ceramica, dar si metalul. Cream dinamic si liber obiecte ce evoluează in viu si pe viu de fiecare data. 

PS: tot noi ne ocupam de toate detaliile administrative (comunicare cu clientii, promovare, comunicare online, achizitii, fotografie, prelucrare foto, intretinerea magazinului online, copywriting, ambalare si livrare, ingrijit pisica atelierului si … orice am omis si tine de atelier. Sunt multe lucruri de facut, noi suntem doar doi, ziua refuza sa aiba mai mult de 24 de ore si, pentru ca ne facem treaba bine (si spunem asta fara urma de modestie), suntem mai tot timpul ocupati si cu mintea in 5 locuri deodata. Prin urmare, dati-ne de stire din timp cand aveti nevoie de obiecte personalizate. Din acelasi motiv preferam comunicarea scrisa celei telefonice, astfel putem verifica oricand detaliile unei comenzi.