Despre noi

Despre noi

„Joined by Fire Studios” înseamnă Andreea Badragan și Florin Chiuță, o ceramistă și un metalist. Lutul devine ceramică abia după ce trece prin incandescența adusă de foc, iar metalul se lasă modelat tot sub flacără. Suntem, iată, uniți de foc. 

Indiferent care ne sunt specializările de bază, lucrăm împreună atât metalul, dar și ceramica. Creăm dinamic și liber obiecte ce evoluează pe viu de fiecare dată. Dacă doriți să stați conectați cu noi și să luați direct pulsul atelierului, vă așteptăm pe paginile noastre de Facebook și Instagram, acestea funcționează ca modalitate de a ne cunoaște și ca portofoliu mult mai bine decât site-ul.

Lucrăm cu drag bijuterie personalizată, dar nu și ceramică. Stăpânim atât tehnicile tradiționale (și ne mândrim cu asta), cât și tehnologia 3D pentru modelare, print, matrițare etc., așa că nu ezitați să ne comunicați ce vă doriți și, dacă stă în expertiza noastră, le lucrăm cu tot dragul.

Tot noi ne ocupăm de toate detaliile administrative: comunicare cu clienții, promovare, comunicare online, achiziții, fotografie, prelucrare foto, întreținerea magazinului online, copywriting, ambalare și livrare, îngrijit pisicile atelierului și pe noi înșine. Sunt multe lucruri de făcut, noi suntem doar doi și suntem mai tot timpul ocupați la capacitate maximă. Prin urmare, contactați-ne din timp când aveți nevoie de obiecte personalizate. Uneori putem lucra mai repede, dar avem nevoie, în general, de minim 2-3 săptămâni pentru a putea avea gata un obiect personalizat. Din același motiv preferăm comunicarea scrisă celei telefonice, astfel putem verifica oricând detaliile unei comenzi.

Atelierul se vizitează doar pe bază de programare. Nu avem un magazin de prezentare clasic și nici un spațiu dedicat, așa că veți intra direct în spațiul nostru de lucru dezordonat și aglomerat. Așteptăm un mesaj pe pagina de contact pentru a stabili detalii.