Comandă

Pentru a comanda dintre modelele existente îți stă dispoziție magazinul nostru online.

Pentru comenzi personalizate te rugăm să ne contactezi folosind formularul de contact sau la contact@joinedbyfire.ro (te rugăm să verifici folderul „spam” din mail, uneori răspunsurile noastre ajung acolo). Lucrăm bijuterie personalizată, dar nu și ceramică (cu excepția mărturiilor pentru nunți). Promitem să răspundem cât putem de curând, să îți comunicăm dacă ce îți dorești este posibil pentru noi, apoi să cădem de acord asupra timpului de realizare și a modalității de livrare și plată.

Modalități de plată

  • plata online cu cardul
  • ramburs la livrarea comenzii prin curier
  • numerar sau cu cardul la ridicarea produselor de la atelier

Dacă ai ales metoda de plată " Online prin card bancar " este necesar să completezi un formular cu datele cardului tău în pagina securizată a procesatorului de plăți.

  • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului „3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
  • „3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.
    Important de stiut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Livrare

Comenzile cu produse din stoc se trimit fie în aceeași zi, fie în următoarea zi lucrătoare prin curier și urmează să fie livrate în 24-48h. Produsele care se lucrează la comandă sau cele personalizate sunt în general gata în maxim 14 de zile, dar pot exista excepții în funcție de numărul de comenzi pe care le avem la un moment dat. Îți vom comunica acest detaliu, dacă este cazul, când stabilim detaliile comenzii. Din momentul în care comanda este gata, aceasta va fi predată unui curier și urmează a fi livrată în 24-48h.

Costuri livrare

comenzi pana la 299 lei: 14 lei;
  • comenzi peste 300 lei: gratuit
internațional: 

Livram internațional prin curierat rapid DHL. Costul livrării variază între 18 euro (Europa) și 25 de euro (în afara Europei), excepție făcând zonele îndepărtate. Timpul de tranzit este de 1-3 zile în Europa, 3-5 zile în afara Europei (cu câteva excepții). Vă rugăm să ne contactați pentru detalii.

Link-uri utile: