Martisor pandantiv din argint „Bufnita dantelata”

SKU: M804

65 lei

Lungime: 20 mm
Latime: 14 mm
Materiale: Argint,

Stoc epuizat

Martisor – pandantiv din argint 925, lucrat integral manual in atelierul nostru. Veti primi fiecare martisor cu snurul traditional alb-rosu, cartonas si plic. Dupa martisor poate fi purtat cu lantisor/snur.

Atentie: Atentie: martisoarele se lucreaza doar la comanda si se vor livra pe masura ce sunt gata, cel tarziu in intervalul 22-24 februarie. Daca aveti nevoie de comanda mai devreme, va rog sa specificati acest detaliu la observatii si vom face tot posibilul sa ne incadram. Daca acest lucru nu este posibil, va vom contacta pentru gasirea unei solutii.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca produsele noastre sunt unice, fiind lucrate manual la noi in atelier, prin urmare pot prezenta mici diferente fata de imaginea de prezentare si mici imperfectiuni.

Observatie: Argintul este un metal care oxideaza mai mult sau mai putin in functie de factorii la care este supus (umezeala, detergenti, transpiratie, temperatura). Este perfect normal sa capete patina cu trecerea timpului sau in conditii nepotrivite de depozitare. Bijuteriile purtate zilnic vor capata patina in zonele pe care nu le atingeti direct. Noua ne place argintul patinat, de aceea majoritatea bijuteriilor pe care le realizam sunt deja patinate. Cand nu le purtati, pentru a evita patinarea excesiva, va recomandam depozitarea bijuteriilor din argint in saculeti zip lock sau in cutii care sa le fereasca de umezeala.