Inel “Ghindutsa” – reglabil intre masurile 55-58

SKU: AG484

258 lei

Marime: Usor reglabil
Grosime: 3 mm
Inaltime: 12 mm
Materiale: Argint,

Inel cu ghinda din argint, usor reglabil intre masurile 55-58.

Atentie: Produsul se lucreaza doar la comanda. Din acest motiv, timpul de realizare si livrare este de 7-14 zile.

Daca doriti o alta masura, va rugam sa comandati inelul si sa specificati masura dorita la sectiunea „Nota comanda” sau sa ne scrieti pe adresa de contact. In aceasta situatie, inelul va fi lucrat la comanda, iar timpul de realizare si livrare va fi de 7-14 zile. Inelul va fi reglabil 1-2 masuri in minus si in plus fata de masura pe care o veti comanda.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca produsele noastre sunt lucrate manual la noi in atelier, prin urmare pot prezenta mici imperfectiuni.

Observatie: Argintul este un metal care oxideaza mai mult sau mai putin in functie de factorii la care este supus (umezeala, detergenti, transpiratie, temperatura). Este perfect normal sa capete patina cu trecerea timpului sau in conditii nepotrivite de depozitare. Bijuteriile purtate zilnic vor capata patina in zonele pe care nu le atingeti direct. Noua ne place argintul patinat, de aceea majoritatea bijuteriilor pe care le realizam sunt deja patinate. Cand nu le purtati, pentru a evita patinarea excesiva, va recomandam depozitarea bijuteriilor din argint in saculeti zip lock sau in cutii care sa le fereasca de umezeala.