Inel „Eu sunt. O insula”

SKU: AG446

345 lei

Marime: 52
Lungime: 20 mm
Latime: 20 mm
Inaltime: 15 mm
Materiale: Argint,

Stoc epuizat

Colectia „Eu sunt” este concluzia pe scurt a unei analize lungi. Suntem emotii care se aduna intr-un pumn de huma. Ne dau forma, ne ajuta sa strigam in pumni sau sa radem vietii. Cine suntem cand ne intoarcem catre noi insine? Cine suntem dincolo de comportamentele invatate ca fiind social acceptate? Ce se ascunde in interior cand dam deoparte mastile ce ne formeaza eul social? Cine suntem dincolo de frica?

Eu sunt, inainte de toate, om.

Inelul „O insula” poate sa fie despre singuratate, aceaa pe care o alegem si in care ne simtim puternici, sau poate sa fie despre insingurare. Starea o alegeti voi, dupa cum o simtiti. Oricum ar fi, macar din cand in cand, priviti cu induiosare si ingaduinta catre personajul central.

Inelul este lucrat din argint 925.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca produsele noastre sunt lucrate manual la noi in atelier, prin urmare pot prezenta mici imperfectiuni.

Observatie: Argintul este un metal care oxideaza mai mult sau mai putin in functie de factorii la care este supus (umezeala, detergenti, transpiratie, temperatura). Este perfect normal sa capete patina cu trecerea timpului sau in conditii nepotrivite de depozitare. Bijuteriile purtate zilnic vor capata patina in zonele pe care nu le atingeti direct. Noua ne place argintul patinat, de aceea majoritatea bijuteriilor pe care le realizam sunt deja patinate. Cand nu le purtati, pentru a evita patinarea excesiva, va recomandam depozitarea bijuteriilor din argint in saculeti zip lock sau in cutii care sa le fereasca de umezeala.