Decoratiuni de perete din ceramica „Lavanda”

SKU: O457

Latime: 110 mm
Inaltime: 140 mm
Materiale: Ceramica,

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Decoratiuni de perete cu design asimetric. Pretul se refera la o singura decoratiune.

Decoratiunile sunt lucrate din ceramica de temperatura inalta.Fiecare decoratiune este prevazuta cu agatatoare metalica pe spate.

Piesa este intai modelata manual din ceramica, aspect care face fiecare piesa unica, lasata sa se usuce la aer timp de o zi, apoi slefuita si arsa pentru prima data in cuptorul de ceramica la 900 grade. Aceasta prima ardere se numeste ardere de biscuit, dureaza intre 16 si 20 de ore si este arderea ce transforma lutul in ceramica. Dupa aceasta prima ardere piesa este pictata, glazurata si trecuta printr-o noua ardere la 1220 grade care dureaza inca 16-20 de ore.

Observatie: Va rugam sa tineti cont de faptul ca produsele noastre sunt unice sau lucrate in serie mica. Fiind lucrate manual la noi in atelier, vor exista mici diferente intre ele si pot prezenta mici imperfectiuni. Noi le consideram parte din farmecul unui obiect lucrat manual.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca produsele noastre sunt unice, fiind lucrate manual la noi in atelier, prin urmare pot prezenta mici imperfectiuni.