Pandantiv din portelan”Curcubeu”

SKU: CB190

Lungime: 23 mm
Latime: 14 mm
Materiale: Ceramica,

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Colier din portelan cu detalii din aur pictate pe suprafata. Agatatoarea este din argint 925. Colierul este lucrat integral manual in atelierul nostru.
Pentru varianta cu lantisor: veti primi un lantisor din argint 925 de 50 cm.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca produsele noastre sunt unice, fiind lucrate manual la noi in atelier, prin urmare pot prezenta mici diferente fata de imaginea de prezentare si mici imperfectiuni.

Cum se face: piesa este intai modelata manual, lasata sa se usuce la aer timp de o zi, apoi slefuita si arsa pentru prima data in cuptorul de ceramica la 900 grade. Aceasta prima ardere se numeste ardere de biscuit, dureaza intre 16 si 20 de ore si este arderea ce transforma lutul in ceramica. Dupa aceasta prima ardere piesa este pictata, glazurata si trecuta printr-o noua ardere la 1220 de grade care dureaza inca 16-20 de ore. In acest stadiu piesa este pictata cu aur si trecuta printr-o noua ardere la 850 grade care dureaza 12-14 ore. La finalul acestei arderi piesa este pregatita pentru a ii fi atasate elementele metalice in functie de destinatie: ac de brosa, tortite pentru cerceit etc.