Set Coffee dripper si cana din ceramica neagra „Linii”, 300 ml

SKU: G528

170 lei

Capacitate: 300 ml
Materiale: Ceramica,

Stoc epuizat

Set Coffee dripper si cana din ceramica neagra de temperatura mare, modelata manual, pictata sub glazura cu pigmenti ceramici, lucrata integral manual in atelierul nostru. Se pot spala la masina de spalat vase si folosite in cuptorul cu microunde.

Pentru detalii despre cum se face cu stil o cafea la dripper va recomandam articolele de specialitate de pe google. Noi am preparat-o instinctiv si simplu, turnand apa fiarta peste cafea, si am descoperit, cu mirare, o cafea mai aromata si mai subtila decat cea facuta la expressor. Recomandam cu drag experienta cafelei facuta la dripper, e cu totul diferita de alte cafele. Cana se poate folosi, bineinteles, si la alte cafele si ceaiuri, avand o capacitate de 300 ml.

Cum se face: Piesa este intai modelata manual din masa ceramica de gresie, lasata sa se usuce la aer timp de o zi, apoi slefuita si arsa pentru prima data in cuptorul de ceramica la 900 grade. Aceasta prima ardere se numeste ardere de biscuit, dureaza intre 16 si 20 de ore si este arderea ce transforma lutul in ceramica. Dupa aceasta prima ardere piesa este pictata, glazurata si trecuta printr-o noua ardere la 1240 grade care dureaza inca 20-24 de ore. La finalul aceste arderi poate fi folosita si intretinuta ca orice alt obiect ceramic.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca produsele noastre sunt unice, fiind lucrate manual la noi in atelier, prin urmare pot prezenta mici imperfectiuni.