Pahar – lumânare parfumată din portelan „Secret Santa”

SKU: G693

45 lei

Capacitate: 50 ml
Materiale: Ceramica,

Stoc epuizat

Pahar din porțelan pictat cu detalii din aur, lucrat integral manual în atelierul nostru, umplut cu ceară de către spiridușii de la Darshop. Lumânările parfumate Darshop sunt turnate manual, în serii mici și conțin doar ceară naturală de soia 100% de calitate premium, fără amestecuri cu alte tipuri de ceară, fără aditivi de origine animală, fitilurile nu sunt tratate chimic, iar parfumurile folosite sunt create special pentru ceara naturală să se mențină pe toată durata arderilor multiple și chiar neaprinse pentru multe luni de zile. Dozajul mare de parfum plasează lumânările Darshop în categoria ”puternic parfumate”.

Parfumul lumânării ”Secret Santa”: O lumânare carismatică și complexă, totuși echilibrată menită să te trimită cu gândul la o casă de lux de vacanță, ascunsă în inima pădurii. Note de vârf: bergamota, scorțișoară; Note de mijloc: nucșoară, merișoare; Note de bază: cedru, chihlimbar Timp de ardere: ≈30h.

După arderea lumânării, spălați paharul cu apă caldă și săpun pentru a-l putea folosi în mod clasic.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că produsele noastre sunt unice, fiind lucrate manual, prin urmare pot prezenta mici imperfecțiuni.