Pahar – lumânare parfumată din portelan „Boem”

SKU: G687

98 lei

Capacitate: 180 ml
Materiale: Ceramica,

Stoc epuizat

Pahar din porțelan pictat cu detalii din aur, lucrat integral manual în atelierul nostru, umplut cu ceară de către spiridușii de la Darshop. Lumânările parfumate Darshop sunt turnate manual, în serii mici și conțin doar ceară naturală de soia 100% de calitate premium, fără amestecuri cu alte tipuri de ceară, fără aditivi de origine animală, fitilurile nu sunt tratate chimic, iar parfumurile folosite sunt create special pentru ceara naturală să se mențină pe toată durata arderilor multiple și chiar neaprinse pentru multe luni de zile. Dozajul mare de parfum plasează lumânările Darshop în categoria ”puternic parfumate”.

Parfumul lumânării ”Boem”: Un decor boem, gânduri așternute domol, așa aș descrie această lumânare parfumată care are un parfum delicat, ușor dulceag care învăluie camera cu note florale de frezii fresh și primăvăratice balansate cu pere parfumate și dulci. Note de vârf: frezii; Note de mijloc: trandafiri, pere coapte; Note de bază: patchouli, rubarbă, mosc. Timp de ardere: ≈30h.

După arderea lumânării, spălați paharul cu apă caldă și săpun pentru a-l putea folosi în mod clasic.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că produsele noastre sunt unice, fiind lucrate manual, prin urmare pot prezenta mici imperfecțiuni.