Pahar din porțelan – lumânare parfumată „Pisici sub păturici” – parfum ”Fulg de nea”

SKU: G603

98 lei

Capacitate: 180 ml
Materiale: Ceramica,

Stoc epuizat

Pahar din porțelan pictat cu detalii din aur, lucrat integral manual în atelierul nostru, umplut cu ceară de către spiridușii de la Darshop. Lumânările parfumate Darshop sunt turnate manual, în serii mici și conțin doar ceară naturală de soia 100% de calitate premium, fără amestecuri cu alte tipuri de ceară, fără aditivi de origine animală, fitilurile nu sunt tratate chimic, iar parfumurile folosite sunt create special pentru ceara naturală să se mențină pe toată durata arderilor multiple și chiar neaprinse pentru multe luni de zile. Dozajul mare de parfum plasează lumânările Darshop în categoria ”puternic parfumate”.

Parfumul lumânării ”Fulg de nea”: Dacă fulgii de nea ar avea miros, atunci noi așa ne imaginăm mireasma lor. Este o lumânare cu un parfum jucăuș, cu note fructate într-o bază de mosc și vanilie. Are note de vârf fuctate, de pere și banane, note de mijloc de bubblegum și vată pe băț și note de bază de vanilie și mosc. Timp de ardere: ≈30h. Împreună cu paharul veți primi și intrucțiuni de utilizare pentru optimizarea arderii.

După arderea lumânării, spălați paharul cu apă caldă și săpun pentru a-l putea folosi în mod clasic.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că produsele noastre sunt unice, fiind lucrate manual, prin urmare pot prezenta mici imperfecțiuni.