Mini-pahar din porțelan – lumânare parfumată „Caprifoi&Iasomie”

SKU: G628

47 lei

Capacitate: 50 ml
Materiale: Ceramica,

Stoc epuizat

Pahar din porțelan, lucrat integral manual în atelierul nostru, umplut cu ceară de soia parfumată de către spiridușii de la Darshop. Lumânările parfumate Darshop sunt turnate manual, în serii mici și conțin doar ceară naturală de soia 100% de calitate premium, fără amestecuri cu alte tipuri de ceară, fără aditivi de origine animală, fitilurile nu sunt tratate chimic, iar parfumurile folosite sunt create special pentru ceara naturală să se mențină pe toată durata arderilor multiple și chiar neaprinse pentru multe luni de zile. Dozajul mare de parfum plasează lumânările Darshop în categoria ”puternic parfumate”.

Parfumul lumânării ”Caprifoi&Iasomie”: Dulceața Mâinii Maicii Domnului este domolită de parfumul fresh de iasomie. Miroase a început de vară. Note de vârf: caprifoi (Mâna Maicii Domnului); Note de mijloc: iasomie, citric; Note de bază: lemnos. Aprinde lumînarea în sesiuni de câte 2 ore și te vei bucura de până la 12 ore de parfumul ales.

După ce lumânarea se va termina, spală paharul cu apă caldă și detergent și găsește-i o altă întrebuințare. Îl poți folosi pentru bijuterii, espresso, sosuri sau pentru orice altceva îl găsești potrivit.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că produsele noastre sunt unice, fiind lucrate manual, prin urmare decorul variază ușor de la o piesă la alta și pot prezenta mici imperfecțiuni.