Cană – lumânare parfumată din portelan „Fulg de nea”

SKU: G694

160 lei

Capacitate: 300 ml
Materiale: Ceramica,

Stoc epuizat

Cană din porțelan pictată sub glazură, lucrată integral manual în atelierul nostru, umplută cu ceară de către spiridușii de la Darshop. Lumânările parfumate Darshop sunt turnate manual, în serii mici și conțin doar ceară naturală de soia 100% de calitate premium, fără amestecuri cu alte tipuri de ceară, fără aditivi de origine animală, fitilurile nu sunt tratate chimic, iar parfumurile folosite sunt create special pentru ceara naturală să se mențină pe toată durata arderilor multiple și chiar neaprinse pentru multe luni de zile. Dozajul mare de parfum plasează lumânările Darshop în categoria ”puternic parfumate”.

Parfumul lumânării ”Fulg de nea”: Dacă fulgii de nea ar avea miros, atunci noi așa ne imaginăm mireasma lor. Este o lumânare cu un parfum jucăuș, cu note fructate într-o bază de mosc și vanilie. Note de vârf: fuctat, pere, banane; Note de mijloc: bubblegum, vată pe băț; Note de bază: vanilie, mosc. Timp de ardere: ≈50h.

După arderea lumânării, spălați cana cu apă caldă și săpun pentru a o putea folosi în mod clasic.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că produsele noastre sunt unice, fiind lucrate manual, prin urmare pot prezenta mici imperfecțiuni.