Cană – lumânare parfumată din portelan „Acasă de Crăciun”

SKU: G682

160 lei

Capacitate: 300 ml
Materiale: Ceramica,

Stoc epuizat

Cană din porțelan pictată cu detalii din aur, lucrată integral manual în atelierul nostru, umplută cu ceară de către spiridușii de la Darshop. Lumânările parfumate Darshop sunt turnate manual, în serii mici și conțin doar ceară naturală de soia 100% de calitate premium, fără amestecuri cu alte tipuri de ceară, fără aditivi de origine animală, fitilurile nu sunt tratate chimic, iar parfumurile folosite sunt create special pentru ceara naturală să se mențină pe toată durata arderilor multiple și chiar neaprinse pentru multe luni de zile. Dozajul mare de parfum plasează lumânările Darshop în categoria ”puternic parfumate”.

Parfumul lumânării ”Acasă de Crăciun”: este puternic și echilibrat citric de portocale și bergamotă, într-o bază condimentată specific Crăciunului. Are note de vârf de portocale, note de mijloc de condimente și note de bază de cedru și bergamotă. Timp de ardere: ≈50h. Timp de ardere: ≈50h.

După arderea lumânării, spălați cana cu apă caldă și săpun pentru a o putea folosi în mod clasic.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că produsele noastre sunt unice, fiind lucrate manual, prin urmare pot prezenta mici imperfecțiuni.