Cana din ceramica neagra cu detalii din aur „Picaturi pe geam” 250 ml

SKU: G508

80 lei

Capacitate: 250 ml
Materiale: Ceramica,

Stoc epuizat

Pretul este pentru o cana.

Cana din ceramica brun-neagra de temperatura mare, modelata manual, pictata sub glazura cu pigmenti ceramici si peste glazura cu detalii din aur, lucrata integral manual in atelierul nostru.

Piesa este intai modelata manual din masa ceramica de gresie, lasata sa se usuce la aer timp de o zi, apoi slefuita si arsa pentru prima data in cuptorul de ceramica la 900 grade. Aceasta prima ardere se numeste ardere de biscuit, dureaza intre 16 si 20 de ore si este arderea ce transforma lutul in ceramica. Dupa aceasta prima ardere piesa este pictata, glazurata si trecuta printr-o noua ardere la 1240 grade care dureaza inca 20-24 de ore. In acest stadiu piesa este pictata cu aur sau platina si trecuta printr-o noua ardere la 850 grade care dureaza 12-14 ore. La finalul aceste arderi poate fi folosita si intretinuta ca orice alt obiect ceramic, inclusiv folosita in cuptorul cu microunde.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca produsele noastre sunt unice, fiind lucrate manual la noi in atelier, prin urmare pot prezenta mici imperfectiuni.