Cadou miri/nași – pahare din porțelan – lumânare parfumată ”Zi și noapte”

SKU: PF001

195 lei

Capacitate: 180 ml
Materiale: Ceramica,

Pahare din porțelan, lucrate integral manual în atelierul nostru, umplut cu ceară de soia parfumată de către spiridușii de la Darshop. Lumânările parfumate Darshop sunt turnate manual, în serii mici și conțin doar ceară naturală de soia 100% de calitate premium, fără amestecuri cu alte tipuri de ceară, fără aditivi de origine animală, fitilurile nu sunt tratate chimic, iar parfumurile folosite sunt create special pentru ceara naturală să se mențină pe toată durata arderilor multiple și chiar neaprinse pentru multe luni de zile. Dozajul mare de parfum plasează lumânările Darshop în categoria ”puternic parfumate”.

După ce lumânarea se va termina, spală paharul cu apă caldă și detergent și găsește-i o altă întrebuințare. Îl poți folosi pentru bijuterii, espresso, sosuri sau pentru orice altceva îl găsești potrivit. Vă rugăm să țineți cont de faptul că produsele noastre sunt unice, fiind lucrate manual, prin urmare decorul variază ușor de la o piesă la alta și pot prezenta mici imperfecțiuni.

Atentie: Se lucreaza la comandă, iar timpul de lucru variază în funcție de numărul de piese dorite. Când faceți comanda vă rugăm să luați în considerare că timpul de lucru este de 3-4 săptămîni. Vă recomandăm să ne contactați folosind formularul de contact pentru alte detalii legate de parfumul lumânărilor și/sau decor personalizat. Paharele pot face parte din decorul meselor și se pot combina cu alte piese de alte dimensiuni (vezi imagine).