Brăduț-candelă din portelan

SKU: O504

95 lei

Latime: 10 mm
Inaltime: 11 mm
Materiale: Ceramica,

Stoc epuizat

Candelă-brăduț din porțelan, 11 x 10 cm, lucrată integral manual în atelierul nostru. Fiecare brăduț primește 2 lumânări-pastilă parfumată turnate manual de către spiridușii de la Darshop. Lumânările parfumate Darshop sunt turnate manual, în serii mici și conțin doar ceară naturală de soia 100% de calitate premium, fără amestecuri cu alte tipuri de ceară, fără aditivi de origine animală, fitilurile nu sunt tratate chimic, iar parfumurile folosite sunt create special pentru ceara naturală să se mențină pe toată durata arderilor multiple și chiar neaprinse pentru multe luni de zile. Dozajul mare de parfum plasează lumânările Darshop în categoria ”puternic parfumate”.

Piesa este întâi turnată manual din porțelan alb, lăsată să se usuce la aer timp de o zi, apoi șlefuită ți arsț pentru prima dată în cuptorul de ceramică la 900 grade. Această primă ardere se numețte ardere de biscuit, durează între 16 și 20 de ore și este arderea ce transformă lutul în ceramică. După această prima ardere piesa este pictată, glazurată și trecută printr-o nouă ardere la 1220 grade, care durează încă 20-24 de ore. La finalul acestei arderi poate fi folosită și întreținută ca orice alt obiect ceramic.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că produsele noastre sunt unice, fiind lucrate manual, prin urmare pot prezenta mici imperfecțiuni.