Mărțișor-broșă Coffee Addict

SKU: M222

20 lei

Materiale: Ceramica,

Stoc epuizat

Mărțișor-broșă din ceramică, lucrat integral manual în atelierul nostru. Veți primi fiecare mărțișor cu șnurul tradițional alb-roșu, cartonaș și plic.

Atenție: mărțișoarele se vor livra cel târziu în intervalul 22-23 februarie. Dacă aveți nevoie de comandă mai devreme, vă rugăm să specificați acest detaliu la observații și vom face tot posibilul să ne încădram. Dacă acest lucru nu este posibil, vă vom contacta pentru găsirea unei soluții.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că produsele noastre sunt unice, fiind lucrate manual, prin urmare pot prezenta mici diferențe față de imaginea de prezentare ți mici imperfecțiuni.

Cum se face: Piesa este întâi modelată manual din lut alb, lăsată să se usuce la aer timp de o zi, apoi șlefuită și arsă pentru prima dată în cuptorul de ceramică la 900 grade. Această primă ardere se numește ardere de biscuit, durează între 16 și 20 de ore și este arderea ce transformă lutul în ceramică. După această prima ardere piesa este pictată, glazurată și trecută printr-o nouă ardere la 1050 grade, care durează încă 20-24 de ore. În acest stadiu, dacă modelul are astfel de detalii, piesa este pictată cu aur și trecută printr-o a treia ardere la 850 grade, care durează 12-14 ore. La finalul acestei arderi piesa este pregatită pentru a îi fi atașate elementele metalice în funcție de destinație: ac de broșă, tortițe pentru cercei etc.