Atelier de modelat clopoței din ceramică

SKU: AT001

Materiale: Ceramica,

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Durată atelier: 3 ore

Timp de 3 ore ne vom relaxa și vom copilări prin modelarea a 2-3 clopoței din ceramică. Vom folosi tehnici de modelaj simple, apoi îi vom decora cu pigmenți speciali pentru ceramică. Vom modela fără grabă, conectându-ne la noi și la acum, dar nu ne vom lua deloc în serios 🙂 Poți modela clopoței-creaturi existente, dar și clopoței-steluțe, frunze, îngerași, unicorni, pisicorni sau orice te scoate din rutina zilei și îți aduce zâmbetul pe buze. Experiența anterioară nu este necesară. Dăm noi ceaiul, cafeaua și gustările de sezon. Atelierul este destinat adulților și se desfășoară în București, sector 2.

Ulterior noi vom usca clopoțeii cu grijă, apoi îi vom arde la 1200℃ în cuptorul de ceramică. După 7-10 zile ți-i trimitem prin curier (așa că lasă-ne o adresă validă în detaliile comenzii) sau îți poți ridica clopoțeii de la atelier. Vom avea grijă să îi primești înainte de Crăciun.

Atenție: Locul tău la atelier tău este asigurat dacă vei efectua plata cu cardul. Dacă vei selecta ”plata la livrare” locul tău se rezervă timp de 48h de la achiziționarea atelierului și vei putea să achiți prin transfer bancar sau prin alta metodă de plată (te vom contacta). Atelierul nostru este mic, așa că sunt disponibile doar 4 locuri la fiecare grupă. Vei primi un mail cu detalii în zilele următoare înscrierii. Te rugăm să verifici și folderul „spam” din mail, uneori mesajele noastre ajung acolo.

PS: un atelier de modelat clopoței ar putea fi un cadou grozav pentru cei dragi 🙂